آموزش رایتینگ آیلتس یکی از 4 مهارتی است که شما داوطلبان عزیز برای قبولی در آزمون معتبر آیلتس (IELTS) باید آن را فراگیرید. توصیه می کنیم گرامر رو قورت بده! را همین الان دانلود کنید. صفر تا صد گرامر انگلیسی…
[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.xn--mgbtb3f1z.com/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D8%B1%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%87/” icon=”” target=”true”]دانلود گرامر رو قورت بده![/button]
شما عزیزان برای کسب موفقیت در مهارت رایتینگ آیلتس باید بر یکسری از مهارت ها و دانش زبانی مسلط باشید. در این مقاله یاد می گیرید که چطور مهارت نوشتاری خود را تقویت کنید و آموزش رایتینگ آیلتس ببینید.
اجازه دهید قبل از پرداختن به مقوله آموزش رایتینگ آیلتس کمی در زمینه آزمون آیلتس صحبت کنیم.
آزمون آیلتس :
آزمون آیلتس یک آزمون معتبر و بین المللی است که این آزمون مورد پذیرش بیشتر جوامع قرار گرفته است.
شرکت کنندگان در آزمون آیلتس در 4 مهارت لیسنینگ، ریدینگ، اسپیکینگ و رایتینگ ارزیابی می شوند.
آزمون معتبر آیلتس به طور کلی به 2 نوع طبقه بندی می شود: آزمون آکادمیک و آزمون جنرال.
آزمون آکادمیک برای اشخاصی مناسب است که تصمیم به تحصیل در یکی از کشورهای انگلیسی زبان دارند.
آزمون جنرال برای اشخاصی سازگار است که مایل به مهاجرت برای زندگی یا اشتغال در یک کشور انگلیسی زبان هستند.
بخش های اسپیکینگ و لیسنینگ در هر دو نوع آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس یک جور می باشند و بخش های ریدینگ و رایتینگ با توجه به نوع آزمون آیلتس متفاوت است.
نمره قبولی امتحان معتبر آیلتس بین 0 تا 9 است. نمره صفرعدم حضور آزمون دهنده و نمره 5 سطح متوسط آزمون دهندگان و نمره 6 به بالا سطح خوب آن ها را نشان می دهد. همچنین بالاترین نمره که 9 می باشد تسلط بالای آزمون دهنده در زبان انگلیسی را نشان می دهد.
بهتر است بدانید که نمره 5-6 مورد پذیرش اکثر دانشگاه ها می باشد اما اگر قصد تحصیل در دانشگاه هایی مثل هاروارد، آکسفورد و یا کمبریج دارید نمره قبولی در این دانشگاه ها حداقل نمره 7 است.
زمان آزمون آیلتس به طور کلی 2 ساعت و 45 دقیقه می باشد.
در بخش رایتینگ 60 دقیقه، در بخش لیسنینگ حدود 30 دقیقه، در بخش ریدینگ 60 دقیقه و اسپیکینگ 11 الی 14 دقیقه است.
بخش های امتحان کتبی آیلتس شامل رایتینگ، لیسنینگ و ریدینگ است و بخش اسپیکینگ امتحان امکان دارد در روز امتحان کتبی یا یک هفته قبل و یا یک هفته بعد از امتحان کتبی اجرا شود.
معمولا اعلام تاریخ آزمون اسپیکینگ 7 روز قبل یا 1 روز قبل از آزمون به اطلاع همه داوطلبان خواهد رسید.
لازم به ذکر است نتیجه امتحان آیلتس 13 روز بعد از برگزاری امتحان کتبی در سایت اعلام می شود.
یادگیری مهارت رایتینگ آیلتس :
نوشتن یک هنر است و مانند همه هنرها نیازمند تمرین و اموزش زیاد می باشد.
یادگیری مهارت رایتینگ نسبت به مهارت های دیگر کمی دشوارتر است چرا که نیاز به تمرین و آموزش زیادی دارد. برای یادگیری مهارت رایتینگ خود، در ابتدا باید با انواع متون زبان انگلیسی آشنا شوید و برای هر کدام از آن ها آموزش ببینید.
همچنین شما عزیزان می توانید برای تقویت مهارت در نوشتن گرامر و دایره لغت خود را هم بهبود بخشید.
در واقع نوشتن را به عنوان پیچیده ترین قسمت یادگیری زبان می توان دانست اما شما عزیزان با پیروی از روش های آموزش موجود در این مقاله می توانید نمره قبولی در امتحان رایتینگ آیلتس بیاورید.
اکثر داوطلبان در 3 بخش لیسنینگ و ریدینگ و اسپیکینگ تمرکز می کنند و از بخش رایتینگ غافل می شوند به همین دلیل در این بخش ضعیف هستند.
برای بخش رایتینگ باید یک برنامه ریزی اصولی و کاربردی انجام دهید و بر روی مهارت ها و نکات آن متمرکز و مسلط شوید.
اگر از ما خواسته شود نامه ای اداری به زبان مادری یعنی فارسی بنویسیم در اکثر مواقع منجر به مشکل می شویم چه برسد به اینکه بخواهیم به زبان انگلیسی بنویسیم.
پس می توان گفت آموزش در بخش رایتینگ (نوشتن) جنبه های علمی و آموزشی دارد.
همچنین یادگیری اصولی نکات و تکنیک های رایتینگ در کنار مدرسین خبره و کارآمد می تواند به شما در آموزش رایتینگ آیلتس کمک کند.
بهتر است نوشته شما تصحیح شود و اشتباه موجود در نوشته هایتان به شما گفته شود تا دیگر مرتکب اشتباه نشوید.
هر چقدر بیشتر متون به زبان انگلیسی مطالعه کنید ایده ای بهتر و بیشتری برای نوشتن خواهید داشت. در هنگام ایده پر دازی می توانید از متون که قبلا مطالعه کره اید کمک بگیرید.
مخاطب شناسی را درست انجام دهید. شناخت مخاطب منجر می شود قبل از نوشتن اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری کنید. جواب به این سوال که برای چه کسی می نویسید و مخاطب متن به دنبال چه اطلاعاتی است به شما می تواند در نوشتن کمک می کند.
حال می توانید با یاد گرفتن ایده پردازی و شناخت مخاطب متن خود را شروع کنید معمولا از مقدمه می توانید شروع کنید سپس چند پاراگراف بنویسید.
برای آموزش رایتینگ آیلتس باید تمرین های زیادی در برنامه روتین خود قرار دهید و تا می توانید تمرین کنید و از نوشتن خسته نشوید.
سبک های مختلف را در نویسندگی تمرین کنید. سعی کنید مهارت خود را در نوشتن با متون مختلف و با لحن های متفاوت از دوستانه تا رسمی بهبود ببخشید.
سعی کنید خلاصه نویسی را کنید. متون زبان را مطالعه کنید سپس خلاصه نویسی کنید.
نکته بسیار مهم این است که اشتباه اکثر فارسی زبان ها در نوشتن به زبان انگلیسی این است که به زبان فارسی فکر می کنند. شما باید در هنگام نوشتن به زبانی دیگر باید مانند اهالی همان زبان فکر کنید.
همان طور که گفته شد برای نویسنده خوب بودن باید دانش لغوی و گرامر قوی داشته باشید پس تا می توانید دایره لغت و گرامر خود را بهبود بخشید و تمرین و مطالعه بسیار زیادی انجام دهید.
نکاتی در رابطه با آموزش رایتینگ آیلتس :
1) عادت کنید برای آموزش رایتینگ آیلتس از کلمات مناسب در متن خود استفاده کنید.
در روز آزمون آیلتس اشتباهات املایی، استفاده از لغات تکراری و یا کپی لغات از روی سوال می تواند باعث کسراز نمره شما شود.
برای کسب نمره بالاتر در امتحان آیلتس باید از مترادف لغات، بیشتر در متن خود به کار ببرید و سعی کنید از استفاده اصطلاحات غیر ضروری و عبارت هایی که در سوال امتحان وجود دارد جدا بپرهیزید.
به املای لغات و علامت گذاری ها دقت کنید چرا که اشتباه در هر کدام از این موارد منجر به کسر نمره می شوند.
2) برای استفاده درست از حروف کوچک و بزرگ در آموزش رایتینگ آیلتس تمرین کنید تا به طور صحیح از حروف استفاده کنید البته لازم به ذکر است که در امتحان آیلتس نمره منفی برای به کار نبردن حروف بزرگ در اول جمله وجود ندارد.
3) انواع مختلف متون و قوانین رایتینگ را بشناسید. نوع زبانی که در زبان اداری و یا در زبان دوستانه استفاده می شود فرق دارد. تعداد پاراگراف ها، ساختار و محتوا در متن آن ها متفاوت است. یادگیری این تفاوت ها برای تقویت رایتینگ نیاز است.
شما می توانید نمونه های متنوع متون رایتینگ را از سایت ها و کتاب های با اعتبار پیدا کنید.
چگونه مهارت رایتینگ را بهبود بخشیم؟
برای تقویت مهارت رایتینگ (نوشتن) خود مستلزم یادگیری نکات و تکنیک های رایتینگ هستید.
1) سعی کنید هر روز متون انگلیسی را بخوانید.
با استفاده از تکنیک روزنامه خوانی می توانید مهارت رایتینگ خود را بهبود بخشید. روزنامه های انگلیسی زبان متون بسیار قوی دارند. در این روزنامه ها کلمات و عبارات در کنار هم خیلی خوب قرار گرفتند که به شما عزیزان خواندن این روزنامه ها را پیشنهاد می کنیم.
2) برای بهبود مهارت رایتینگ خود می توانید داستانی به زبان انگلیسی بنویسید.
3) هر روز لغت حفظ کنید و ریشه لغات را یاد بگیرید.
4) می توانید عکس یا تصویری را انتخاب کنید و شروع به توصیف آن کنید.
5) یک متن به زبان انگلیسی بخوانید سپس به خلاصه نویسی آن بپردازید. تمرین خلاصه نویسی می تواند به شما در بهبود مهارت رایتینگ کمک کند.
6) یک موضوع را انتخاب کنید سپس با ایده و افکار مخالف و موافق درباره آن موضوع بنویسید. از نگاه مخالف درباره موضوع نوشتن و استفاده از واژ هایی که کمتر استفاده می کنید می تواند به شما در نگارش کمک کند.
7) لیستی از اصطلاحات زبان انگلیسی فراهم کنید و سعی کنید در متون خود از آن ها کمک کنید.
8) خاطره نویسی کنید. از خاطره ها و تجربه های خودتان بنویسید.
9) نوشتن موضوعی با “چگونه ” می تواند به شما در نوشتن کمک کند. مثلا چگونه شیرینی بپزیم؟
10) ویرایش کنید. پس از سپری شدن چند ساعت به سراغ متنی که نوشتید بروید و آن را ویرایش کنید این کار باعث می شود با دید متفاوتی به نوشته خود نگاه کنید و اشکالاتی که قبلا به چشمتان نیامده بود را ببینید. این کار را هر چند بار که نیاز است انجام دهید و با تکرار و تمرین نگارش خود را قوی کنید.
آزمون رایتینگ آیلتس :
زمان آزمون رایتینگ آیلتس 60 دقیقه است که این آزمون 2 بخش دارد.
حال به بررسی آزمون رایتینگ در 2 نوع آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس می پردازیم.
در بخش اول آزمون رایتینگ آکادمیک به آزمون دهندگان نموداری، جدولی و یا تصویری می دهند و از آن ها درخواست می شود که این نمودار، جدول و یا تصویر را توصف کنند یا به خلاصه نویسی آن ها با زبان خود بپردازند و یا امکان دارد از آزمون دهندگان درخواست شود به توصیف وقایعی یا اشیاء بپردازند.
در بخش دوم آزمون رایتینگ آکادمیک از آزمون دهندگان درخواست می شود که یک مقاله مربوط به بحث در مورد موضوعی، مشکلی و یا دیدگاهی بنویسند.
سبک نگارش در 2 بخش آزمون رایتینگ آکادمیک به شکل رسمی می باشد.
در بخش اول آزمون رایتینگ جنرال از شرکت کنندگان تقاضا می شود که یک نامه با توجه به وضعیتی که شرح می دهند بنویسند.
سبک نگارش نامه شما باید با لحن موجود در سوال یکی باشد تا بتوانید نمره خوبی کسب کنید وگرنه از نمره شما کسر می شود.
سبک نگارش نامه می تواند به شکل رسمی، نیمه رسمی و یا شخصی باشد.
در بخش دوم آزمون رایتینگ جنرال از شرکت کنندگان تقاضا می شود که که یک مقاله مربوط به بحث در مورد موضوع، مشکلی و یا یک دیدگاهی بنویسند. سوال رایتینگ در آزمون جنرال راحت تر می باشد.
سبک نگارش در مقاله آزمون رایتینگ جنرال می تواند از آزمون رایتینگ آکادمیک شخصی تر نوشته شود.
به این نکات در آزمون رایتینگ توجه فرمایید :
نکته اول) سهم نمره بخش 2 آزمون آیلتس از بخش 1 بیشتر است و می توان گفت دو سوم از کل نمره را بخش 2 تشکیل می دهد.
نکته دوم) شما در بخش 1 آزمون آیلتس باید حداقل 150 لغت بنویسید.
نکته سوم) شما در بخش 2 باید حداقل 250 کلمه بنویسید. سعی کنید بیشتر از 300 کلمه ننویسید چرا که زیاد نوشتن برای شما نمره بیشتری نخواهد داشت و اینکه زمان شما در آزمون محدود است پس زمان خود را صرف نوشتن بیهوده نکنید. همچنین اگر در گرامر و دایره لغات ضعیف باشید هر چقدر بیشتر بنویسید اشتباهات شما در متن بیشتر می شود.
نکته چهارم) در آزمون آیلتس ارزش بخش 2 دو برابر بخش 1 می باشد پس زمان خود را مدیریت کنید.
نکته پنجم) بهتر است برای بخش 1 آزمون آیلتس مدت 20 دقیقه و برای بخش 2 آزمون مدت 40 دقیقه وقت بگذارید.
نکته ششم) سعی کنید برای تصحیح پاسخ خود و دوباره خوانی زمان بگذارید.
نکته هفتم) کلمات و عبارات را از سوالاتی که در آزمون آیلتس آمده کپی نکنید چرا که جواب شما پذیرفته نخواهد شد پس کلمات را ترجمه کنید و مترادفشان را با زبان خودتان برای نوشتن به کار ببرید.
نکته هشتم) سعی کنید در آزمون از قیدها و یا صفاتی مثل از very و good به کار نبرید در عوض از کلمات پر معنایی مثل superb و disastrous استفاده کنید.
نکته نهم) در نوشتن آکادمیک از مخفف کردن کلمات پرهیز کنید همچنین از نوشتن There is و are There هم اجتناب کنید.
نکته دهم) در مقاله آکادمیک حتما نوشته خود را به چند پاراگراف تقسیم کنید به این صورت که پاراگراف اول مقدمه، چند پاراگراف به عنوان بدنه و یک پاراگراف هم نتیجه گیری باشد.
انواع نمودار، جدول و تصاویر در آزمون رایتینگ :
1) نمودار میله ای
2) نمودار خطی
3) نمودار دایره ای
4) جدول
5) نقشه
6) فرآیند ها و چرخه ها
7) نمودار ترکیبی
1) نمودار میله ای :
اطلاعات در نمودار میله ای با استفاده از چند میله نمایش داده می شود.
2) نمودار خطی :
نمودار خطی، نموداری است که از چند خط تشکیل می شود.
اطلاعات در نمودار خطی بر اساس نحوه تغییرات این خطوط نشان داده می شود و به عبارتی دیگر تغییرات در یک یا چند خط نحوه تغییرات متغیر را نشان می دهد.
معمولا در نمودار خطی محور افقی نشانگر زمان و محور عمودی نشانگر مقدار است.
3) نمودار دایره ای :
در نمودار دایره ای اطلاعات به شکل یک یا چند دایره نشان داده می شود.
اطلاعات در نمودار دایره ای به شکل عدد، درصد و یا نام های مشخصی نشان داده می شود و هر چه یک بخش رنگی از دایره مساحت بیشتری از آن را تصرف کرده باشد سهم و مقدار بیشتری به آن بخش تعلق دارد.
4) جدول :
در جدول باید به اطلاعات در هر سطر و ستون دقت کنید چرا که هر سطر یا ستون امکان دارد متغیر های متفاوتی را نشان دهد.
5) نقشه :
معمولا در نقشه شما باید 2 تصویر را مقایسه کنید سپس تغییرات موجود در آن ها را گزارش کنید.
6) فرایند ها و چرخه ها :
در فرآیند تقریبا به اعداد و ارقام ربطی ندارد و شما باید فرآیندی را گزارش کنید.
معمولا منبع اطلاعاتی فرآیند را می توان به 2 دسته تقسیم کرد :
دسته اول فرآیند های یک طرفه هستند (یعنی از یک جایی آغاز می شوند و به جایی دیگر ختم می شوند).
دسته دوم فرآیندهای هستند که یک چرخه را نشان می دهند.
7) نمودار ترکیبی :
در نمودار ترکیبی سوال طرح شده از ترکیب دو یا چند نمودار است.
به شما داوطلبان عزیز توصیه می کنیم پیش از آزمون آیلتس با چنین نمونه هایی به خوبی تمرین کنید و مهارت رایتینگ خود را در 7 منبع ذکر شده با تمرین های زیاد تقویت کنید.
درخواست اعتراض به امتحان آیلتس :
آزمون دهندگان در صورتی که از جواب امتحان آیلتس خود رضایت نداشته باشند می توانند اعتراض خود را در 4 بخش امتحان (رایتینگ، لیسنینگ، ریدینگ، اسپیکینگ ) یا یکی از بخش ها اعلام کنند.
در بخش رایتینگ و اسپیکینگ امتحان آیلتس سلیقه آزمونگر در نتیجه آزمون می توان گفت که نقش دارد اما این آزمونگرها افرادی آموزش دیده هستند که عملکردشان ارزیابی می شود تا همین طور استانداردهای آیلتس را داشته باشند پس اشتباه فاحشی در نمره دهی نخواهند داشت.
اگر شما آزمون دهندگان عزیز درخواست اعتراض به امتحان خود را در بخش های رایتینگ یا اسپیکینگ داشته باشید ممکن است کمی تغییر کند اما توقع نتیجه عجیب و غریب نداشته باشید.
در رابطه با بخش های لیسنینگ و ریدینگ امتحان آیلتس جواب ها به صورت صحیح یا غلط می باشند پس سلیقه آزمونگر نمی تواند در آن دخیل باشد.
شرکت کنندگان با پرداخت هزینه مجدد می توانند درخواست اعتراض خود را ارئه دهند. در صورت تایید درخواست آن ها کل مبلغ بازگردانده شده وگرنه مبلغ را از دست می دهند.
به یاد داشته باشید که برای هر امتحان آیلتس فقط 1 بار امکان اعتراض دارید.
بررسی درخواست اعتراض شما حدود 6 هفته زمان می برد.
امیدواریم مقاله آموزش رایتینگ آیلتس برای شما عزیزان سودمند بوده باشد. فراموش نکنید همه می توانند یک نویسنده شوند.
[box type=”success” align=”” class=”” width=””]
برای دانلود کتاب جامع آموزش گرامر انگلیسی به زبانی ساده و قابل فهم بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[button color=”red” size=”medium” link=”https://www.learnengli30.com/گرامر-رو-قورت-بده/” icon=”” target=”true”]گرامر رو قورت بده![/button]
[/box]
مطالب مرتبط: