از صفر تا آیلتس چقدر زمان میبرد

آزمون آیلتس به ارزیابی توانمندی فرد در فهم و استفاده از زبان انگلیسی در چهار مهارت اصلی پرداخته و بر اساس نتایج به فرد نمره داده می‌شود. به منظور دستیابی به نمرات بالاتر و قابل قبول توسط ارگان های مختلف، نیاز است تا دوره های اموزشی به طور کامل سپری شود. اما از صفر تا آیلتس چقدر زمان میبرد و هر دوره چقدر طول می کشد؟

از صفر تا آیلتس چقدر زمان میبرد:

آزمون IELTS (International English Language Testing System) یکی از معتبرترین آزمون‌های زبان انگلیسی در جهان است. این آزمون به ارزیابی توانمندی فرد در فهم و استفاده از زبان انگلیسی در چهار مهارت اصلی پرداخته و بر اساس نتایج به فرد نمره داده می‌شود.

آزمون IELTS شامل چهار بخش اصلی است:

  • Listening (شنیداری):

در این بخش شما به چهار قطعه صوتی گوش می‌دهید و باید به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. این قطعات ممکن است شامل مکالمات روزمره، سخنرانی‌ها، دروس و موارد مشابه باشند.

  • Reading (خواندن):

این بخش بسته به نوع آزمون (آکادمیک یا عمومی) متفاوت است.
در نسخه آکادمیک، شما متونی از کتب، مجلات، روزنامه‌ها و مقالات علمی می‌خوانید.
در نسخه عمومی، متون بیشتر مربوط به موضوعات عمومی و محیط‌های اجتماعی است.

  • Writing (نوشتاری):

مانند بخش خوانداری، این بخش نیز بسته به نوع آزمون (آکادمیک یا عمومی) متفاوت است.
در نسخه آکادمیک، شما باید یک نمودار، جدول یا نقشه را توضیح دهید و یک مقاله‌ی مستقل بنویسید.
در نسخه عمومی، شما یک نامه بنویسید و به یک موضوع نوشتاری پاسخ دهید.

  • Speaking (گفتاری):

در این بخش شما با یک امتحان‌کننده مصاحبه می‌کنید. این مصاحبه شامل سه بخش است: معرفی خود، صحبت کردن در مورد یک موضوع خاص و یک مکالمه غیررسمی در مورد موضوعی مرتبط.
هر یک از این بخش‌ها به تنهایی نمره‌دهی می‌شود و نمرات میانگین‌گیری می‌شوند تا نمره نهایی فرد مشخص شود.

 

یادگیری از صفر تا آیلتس چقدر زمان میبرد:

زمان مورد نیاز برای یادگیری زبان انگلیسی از سطح صفر تا اینکه به سطح مورد نیاز برای قبولی در آزمون IELTS برسید، به موارد زیر بستگی دارد:

  • هدف گذاری: اگر هدف شما اخذ نمره ۷ یا بیشتر در IELTS است، نیاز به مهارت بالاتری در تمامی بخش‌های زبان دارید تا نسبت به کسی که هدف او گرفتن نمره ۵ یا ۶ است.
  • زمان روزانه مطالعه: کسی که هر روز چند ساعت مطالعه و تمرین کند، سریع‌تر پیشرفت می‌کند تا کسی که فقط چند ساعت در هفته مطالعه کند.
  • روش مطالعه: استفاده از روش‌های یادگیری مناسب و کلاس‌های با کیفیت، افزایش چشمگیری در سرعت یادگیری به همراه خواهد داشت.
  • پیش‌زمینه زبانی: افرادی که قبلاً زبان دیگری را یاد گرفته‌اند یا با ساختار زبان‌های اروپایی آشنا هستند، ممکن است سریع‌تر زبان انگلیسی را یاد بگیرند.
  • محیط زندگی: زندگی در یک محیط انگلیسی‌زبان و فرصت برای تمرین روزانه زبان انگلیسی به شکل طبیعی، می‌تواند سرعت یادگیری را بیشتر کند.
  • تعهد و انگیزه: انگیزه شخصی و تعهد به یادگیری یکی از عوامل مهم در سرعت یادگیری است.

به طور تقریبی، بر اساس توصیفات سازمان آموزش زبان اروپایی (CEFR)، فردی که می‌خواهد از سطح صفر به سطح B2 یا C1 برسد (که معمولاً معادل نمره‌های بالاتر در IELTS است)، بسته به فاکتورهای فوق بین 600 تا 800 ساعت آموزش رسمی نیاز دارد. این زمان می‌تواند با توجه به فاکتورهای ذکر شده متغیر باشد.

 

چگونه می توان در کوتاه ترین زمان، دوره اموزشی آیلتس را به اتمام رساند؟

اگر هدف شما سپری کردن یک دوره آموزشی در یک زمان کوتاه‌تر است، باید روش‌ها و استراتژی‌های مخصوصی را به کار ببرید تا بهره‌وری و سرعت یادگیری خود را افزایش دهید. در زیر چند راهکار برای این هدف آورده شده است:

  • برنامه‌ریزی و تعیین اهداف مشخص: مشخص کردن هدف‌های دقیق و بلندمدت و سپس تقسیم آن‌ها به اهداف کوتاه‌مدت می‌تواند به شما کمک کند تا متمرکز و موثر تر بمانید.
  • تعیین زمان مطالعه: تعیین زمان‌های مشخص برای مطالعه و پیروی از آن می‌تواند به شما کمک کند تا مطمئن شوید که به طور منظم مطالعه می‌کنید.
  • استفاده از تکنیک‌های یادگیری فعال: به جای خواندن فقط نوت‌ها و مطالب، استفاده از تکنیک‌هایی مانند تکرار فعال، خلاصه‌سازی، آموزش به دیگران و استفاده از فلش‌کارت‌ها می‌تواند به شما کمک کند.
  • تکنیک‌های مطالعه: تکنیک‌هایی مانند سریع‌خوانی و تکنیک Feynman می‌تواند به شما کمک کند تا سریع‌تر و با فهم بهتر مطالعه کنید.
  • استفاده از منابع مختلف: استفاده از منابع آنلاین، نرم‌افزارها، وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها می‌تواند تنوع به مطالعه شما بیافزاید و یادگیری را جذاب‌تر کند.
  • تمرین عملی: در موضوعاتی مانند زبان‌ها یا مهارت‌های فنی، بهتر است به جای مطالعه فقط نظری، عملیاتی و پروژه‌محور به یادگیری پرداخته و آنچه آموخته‌اید را به عمل آورید.
  • پیوستن به گروه‌های مطالعه: گروه‌های مطالعه می‌توانند به شما فرصتی برای بحرانی نگریستن به مطلب، تبادل نظر و یادگیری از دیگران بدهند.

دیدگاهتان را بنویسید