شرایط امتحان آیلتس را در 3 بخش تحت عنوان مراکز برگزار کننده امتحان آیلتس، مدارک لازم برای ثبت نام در امتحان آیلتس و زمان و نحوه ثبت نام در امتحان آیلتس برای شما عزیزان طبقه بندی کرده ایم. پیشنهاد می کنیم برای تسلط کامل بر گرامر انگلیسی همین الان گرامر رو قورت بده! دانلود کنید:
[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.xn--mgbtb3f1z.com/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D8%B1%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%87/” icon=”” target=”true”]دانلود گرامر رو قورت بده![/button]
اجازه دهید پیش از پرداختن به شرایط امتحان آیلتس شما عزیزان را بیشتر با آزمون آیلتس آشنا کنیم.
آزمون آیلتس (IELTS) به عنوان آزمونی بین المللی و معتبر مورد پذیرش بیشتر کشورهای دنیا قرار گرفته است که دارای 4 مهارت Speaking (صحبت کردن)، Listening (گوش دادن) ، Reading (خواندن) و Writing (نوشتن) می باشد.
آزمون آیلتس توسط 3 سازمان دانشگاه کمبریج، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا در کل دنیا اجرا می شود.
اگر هدف شما عزیزان مدرک بین المللی آیلتس است باید در آزمون آن شرکت کنید.
نمره قبولی در آزمون آیلتس در مقیاس 0 تا 9 می باشد. نمره 0 به معنی عدم حضور فرد در آزمون می باشد. نمره 5 سطح متوسط داوطلب و نمره 6 به بالا سطح خوب داوطلب را نشان می دهد. نمره 9 نشان از تسلط بالای داوطلب به زبان انگلیسی است.
اکثر دانشگاه ها نمره حداقل 5-6 را ملاک پذیرش خود در نظر گرفتند اما دانشگاه هایی مانند کمبریچ، هاروارد و آکسفورد ملاک پذیرش خود را حداقل نمره 7 اعلام کردند.
شما داوطلبان عزیز برای گرفتن کارنامه قبولی باید در هر 4 بخش آزمون آیلتس حضور داشته باشید.
بخش های Listening (گوش دادن) ، Reading (خواندن) و Writing (نوشتن) به صورت کتبی گرفته می شوند اما بخش Speaking (صحبت کردن) در همان روز آزمون کتبی یا یک هفته قبل از آن اجرا می شود.
نتیجه امتحان آیلتس 13 روز بعد از برگزاری امتحان کتبی در سایت قرار داده می شود.
انواع امتحان آیلتس :
در کل آزمون آیلتس به 2 شکل Academic (علمی) و General (عمومی) گرفته می شود.
آزمون آکادمیک آیلتس مناسب افرادی است که تصمیم به تحصیل در کشورهای مختلف انگلیسی زبان مانند کانادا، انگلستان و استرالیا دارند.
آزمون جنرال آیلتس مناسب افرادی است که فکر مهاجرت برای زندگی یا کار در کشورهای انگلیسی زبان دارند.
مهارت های Speaking(صحبت کردن) و Listening (گوش دادن) در دو آزمون آکادمیک و جنرال تفاوتی ندارند اما مهارت های Reading (خواندن) و Writing(نوشتن) با توجه به نوع آزمون متفاوت می باشند.
1) شرایط امتحان آیلتس برای برگزاری:
امتحان آیلتس توسط مراکزی مانند دانشگاه آزاد اسلامی ایران، آیلتس تهران و موسسه آموزش عالی عصر دین و دانش اجرا می شود.
داوطلبان در سایت دانشگاه ازاد اسلامی ایران بعد از مشخص شدن ظرفیت باید برای ثبت نام هزینه مربوطه را بپردازند و بعد از ثبت نام تا 24 ساعت فرصت دارند هزینه ثبت نام خود را پرداخت کنند.
داوطلبان در سایت تهران آیلتس ظرف مدت 5 روز بعد از ثبت نام خود زمان دارند که هزینه امتحان آیلتس را بپردازند وگرنه ثبت نام آن ها لغو می شود.
داوطلبان در سایت موسسه آموزش عالی عصر دین و دانش داوطلبان باید پس از باز شدن ظرفیت در تاریخ مد نظر موسسه ابتدا ثبت نام نمایند سپس 2 روز فرصت دارند مبلغ ثبت نام خود را پرداخت کنند.
2) مدارک لازم برای ثبت نام در امتحان ایلتس :
داوطلبان باید فرم Application Form IELTS را از سایت مرکز انتخاب شده دانلود کنند و بعد از آن فرم را پر کنند.
ارائه کارنامه امتحان قبلی در صورتی که داوطلب قبلا امتحان آیلتس داده باشد لازم است و همچنین ارائه پاسپورت (حداقل 6 ماه باید اعتبار داشته باشد)، کارت ملی و عکس سفید با زمینه سفید الزامی می باشد.
افرادی که مشمول نظام وظیفه هستند باید با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل یا فراغت از تحصیل یا نامه از نظام وظیفه و کارت ملی هوشمند خود و همچنین یک مدرک معتبر شناسایی مانند شناسنامه در امتحان آیلتس حضور پیدا کنند.
3) زمان و نحوه ثبت نام در امتحان آیلتس :
امتحان آیلتس در 48 تاریخ در طول سال اجرا می شود. داوطلبان می توانند یکی از تاریخ ها را برای امتحان خود انتخاب کنند و همچنین داوطلبان حداکثر4 بار در سال امکان شرکت در امتحان آیلتس دارند.
سایت ثبت نام در امتحان آیلتس Search IELTS Worldwide می باشد.
نحوه ثبت نام آنلاین در مراکز برگزار کننده آزمون با توجه به مرکزی که داوطلب انتخاب می کند امکان دارد کمی تفاوت داشته باشد.
همچنین نحوه پرداخت هزینه از طریق سایت مراکز و کارت های عضو شتاب امکان پذیر است.
نکاتی در رابطه با شرایط امتحان آیلتس :
1) سعی کنید در زمان ثبت نام ادرس ایمیل، شماره کارت ملی هوشمند، شماره گذرنامه و شماره تماس خود را صحیح ثبت کنید در غیر این صورت موظف به پرداخت جریمه خواهید شد و در طی مراحل قانونی قرار می گیرید.
2) گذرنامه شما باید اعتبار داشته باشد (اگر اعتبار آن کمتر از سه ماه است باید آن را عوض کنید) و حتما در 2 آزمون کتبی و شفاهی باید گذرنامه همراهتان باشد و در غیر این صورت اجازه حضور در امتحان به شما داده نخواهد شد و هزینه ای که پرداخت کردید از دست خواهید داد.
3) داوطلبان در صورتی که می خواهند از ثبت نام خود انصراف دهند حدود 1 ماه قبل از تاریخ آزمون کتبی فرصت دارند که انصراف خود را اعلام کنند و مبلغی که هزینه کردند با کسر جریمه 25 درصدی به آن ها بازگردانده می شود در صورتی که دیر اقدام کنند مبلغ هزینه شده را از دست خواهند داد.
4) داوطلبانی که در یکی از بخش های آزمون یعنی Listening (گوش دادن) ، Reading (خواندن)، Writing (نوشتن) Speaking حضور پیدا نکنند کارنامه ای برای آن ها صادر نمی شود.
5) از طرف سازمان سنجش لیستی از افراد متقلب در آزمون های آیلتس سال های گذشته به موسسات اجرا کننده داده می شود که طبق قوانین، موسسات برگزار کننده آزمون آیلتس از امتحان مجدد این افراد جلوگیری می کنند و این لیست بعد از هر امتحان به روز رسانی می شود.
6) سالن های امتحان آیلتس به دوربین های مدار بسته مجهز هستند و اگر داوطلب تقلب کند از ادامه امتحان محروم خواهد شد.
7) از ورود آزمون دهندگانی که روز آزمون بعد از زمان تعیین شده حضور پیدا کنند جلوگیری می شود. همچنین هزینه امتحان به داوطلب بازگردانده نخواهد شد و امکان تغییر در تاریخ آزمون را هم ندارد.
شرایط امتحان آیلتس از لحاظ سن :
بهتر است سن آزمون دهندگان در امتحان آیلتس کمتر از 16 سال نباشد چرا که گرفتن مدرک آن مزیتی نخواهد داشت (اعتبار مدرک آیلتس 2 سال است).
اگر داوطلبان تمایل به تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان دارند یا اینکه می خواهند سطح دانش زبان انگلیسی خود را ارزیابی کنند ما شرکت در این امتحان را به آن ها پیشنهاد می کنیم.
همچنین به شما والدین محترم پیشنهاد می کنیم که برای یادگیری زبان انگلیسی به کودکان خود سنین 3 الی 14 سال را انتخاب کنند چرا که از نظر روانشناسان در این سنین یادگیری بهتر، راحت تر و سریع تر جواب می دهد.
مدت زمان امتحان آیلتس :
مدت زمان امتحان آیلتس در 2 ساعت و 45 دقیقه برگزار می شود.مدت زمان بخش رایتینگ (نوشتن) در آزمون آیلتس 60 دقیقه، در بخش اسپیکینگ (صحبت کردن) 11الی 14 دقیقه، در بخش ریدینگ (خواندن) 60 دقیقه و در بخش لیسنینگ (گوش دادن) حدود 30 دقیقه می باشد.
4 بخش امتحان آیلتس :
همان طور که گفته شد آزمون دهندگان درامتحان معتبر آیلتس در 4 بخش Speaking (صحبت کردن)، Listening (گوش دادن)، Reading (خواندن) و Writing (نوشتن) سنجش می شوند.
1) امتحان رایتینگ آیلتس :
امتحان رایتینگ آیلتس در مدت 60 دقیقه و در 2 بخش اجرا می شود.
در نوع امتحان Writing Academic، به آزمون دهندگان در بخش اول یک نمودار، جدول و یا تصویری داده می شود و از آن ها خواسته می شود به توصیف نمودار، جدول و یا تصویر بپردازند یا با زبان خود خلاصه نویسی کنند و حتی امکان دارد از آزمون دهندگان خواسته شود به توصیف اشیاء و یا وقایعی بپردازند.
در بخش دوم امتحان Writing Academic، از آزمون دهندگان تقاضا می شود یک مقاله در رابطه با دیدگاهی، بحثی و یا مشکلی بنویسند.
به این نکته توجه کنید که سبک نگارش شما در هر 2 بخش امتحان آکادمیک باید به شکل رسمی باشد.
در نوع امتحان Writing General موضوع نوشتاری عمومی می باشد.
در بخش اول از آزمون دهندگان تقاضا می شود نامه ای مرتبط با وضعیتی که برایشان تعریف می شود بنویسند.
سبک نگارش نامه شما با لحن موجود در سوال باید یکی باشد تا بتوانید نمره خوبی بگیرید وگرنه از نمره شما کسر می شود.
سبک نگارش نامه می تواند به شکل رسمی، نیمه رسمی و یا شخصی باشد.
در بخش دوم امتحان جنرال رایتینگ از آزمون دهندگان تقاضا می شود که یک مقاله درباره یک دیدگاه، مشکل و یا بحثی بنویسند.
توجه کنید که سبک نگارش مقاله شما می تواند شخصی تر از امتحان آکادمیک رایتینگ نوشته شود.
2) امتحان ریدینگ آیلتس :
آزمون دهندگان در امتحان ریدینگ آیلتس که همان خواندن و درک مطلب است ظرف مدت 60 دقیقه فرصت دارند که به 40 سوال پاسخ دهند.
این امتحان در نوع Academic دارای 3 متن است که هر کدام از متون حدود 800 لغت می باشد و در رابطه با موضوعات علمی و دانشگاهی می باشند (همه متون واقعی هستند یعنی از منابع کتاب ها، مجله ها و روزنامه و … انتخاب می شوند) اما متون در نوع امتحان General در رابطه با زندگی روزانه و روزمره است.
3) امتحان اسپیکینگ آیلتس :
امتحان آیلتس در بخش Speaking (صحبت کردن) به سنجش سطح کیفیت مکالمه انگلیسی آزمون دهندگان می پردازد. در این آزمون Speaking شرکت کنندگان ضبط می شود تا سطح واقعی مکالمه آن ها مشخص شود. در واقع با این عمل برگزارکنندگان آزمون مانع از بیان حفظی آزمون دهندگان می شوند.
امتحان اسپیکینگ آیلتس 11 الی 14 دقیقه است که این امتحان به 3 بخش طبقه بندی می شود.
بخش اول امتحان اسپیکینگ آیلتس از داوطلبان سوالات شخصی و مرسوم پرسش می شود که این سوالات در رابطه با خود داوطلبان و یا موضوعات شناخته شده همانند خانواده، علاقه مندی ها، کار و … می باشد.
برای بخش اول 4 الی 5 دقیقه زمان در نظر گرفته اند.
بخش دوم امتحان به شرکت کنندگان تک کاغذی با نام Topic Card و یا Cue Card داده می شود و از آن ها خواسته می شود درباره موضوع عنوان شده بر روی کاغذ صحبت کنند. در این بخش زمان 1 دقیقه برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده که پاسخ خود را اماده کنند و 2 دقیقه زمان هم برای صحبت کردن درباره موضوع در نظر گرفته شده است. در پایان بخش دوم امتحان 1الی 2 سوال مرتبط با موضوع روی کارت پرسیده می شود.
بخش سوم امتحان اسپیکینگ آیلتس سوالاتی در رابطه با موضوع بخش دوم پرسش می شود. بخش سوم امتحان ، برای شرکت کنندگان فرصت مناسبی را فراهم اورده است که بیشتر بتوانند صحبت کنند. مدت زمان در نظر گرفته شده در این بخش 4 الی 5 دقیقه می باشد.
4) امتحان لیسنینگ آیلتس :
در امتحان لیسنینگ آیلتس که مدت زمان آن 30 دقیقه است 4 فایل صوتی در اختیار آزمون دهندگان قرار داده می شود که در ظرف مدت 30 دقیقه باید به فایل ها گوش دهند و پس از آن به آزمون دهندگان 10دقیقه زمان داده می شود که به پاسخ نامه خود جواب دهند.
لازم به ذکر است بخش لیسنینگ اولین مهارت 4 گانه ای است که در امتحان لیسنینگ آیلتس گرفته می شود.
درخواست اعتراض در امتحان آیلتس :
به یاد داشته باشید درخواست اعتراض به امتحان آیلتس امکان پذیر می باشد.
آزمون دهندگان در صورتی که از نتیجه امتحان آیلتس خود رضایت ندارند می توانند با پرداخت هزینه درخواست اعتراض خود را ارائه دهند.
درخواست اعتراض شما می تواند در همه ی بخش های آزمون یا یکی از بخش های آن باشد.
در صورت تایید درخواست اعتراض امتحان شما همه مبلغی که برای برای درخواست خود هزینه کردید به شما بازگردانده شده و کارنامه جدید برای شما صادر می شود وگرنه مبلغی که برای درخواست اعتراض خود هزینه کردید از دست می دهید.
اصل کارنامه آزمون دهنده باید تا وقتی که جواب درخواست اعتراض به امتحان می آید در حضور مرکز امتحان بماند.
دقت کنید که برای هر امتحان آیلتس تنها یک بار می توانید درخواست اعتراض بدهید.
نتیجه اعلام درخواست اعتراض به امتحان آیلتس حدود 6 هفته زمان می برد.
اعتبار مدرک آیلتس :
به یاد داشته باشید در صورت قبولی در امتحان و اخذ مدرک آیلتس ، مدت اعتبار مدرک آن 2 سال می باشد. بعد از انقضاء اعتبار مدرک آیلتس اگر قصد تمدید مجدد آن را دارید باید دوباره در امتحان آیلتس شرکت کنید.
امیدواریم مقاله شرایط امتحان آیلتس برای شما عزیزان موثر بوده باشد.
[box type=”success” align=”” class=”” width=””]
برای دانلود کتاب جامع آموزش گرامر انگلیسی به زبانی ساده و قابل فهم بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[button color=”red” size=”medium” link=”https://www.learnengli30.com/گرامر-رو-قورت-بده/” icon=”” target=”true”]گرامر رو قورت بده![/button]
[/box]
مطالب مرتبط