مراحل گرفتن مدرک آیلتس

اکنون مراحل گرفتن مدرک آیلتس را به همراه توضیحات کامل با شما عزیزان به اشتراک می گذاریم. طی کردن این مراحل موجب دریافت مدرک آیلتس می شود. ما را تا پایان مقاله همراهی نمایید تا با این مراحل آشنا شوید. ما در مطلب “مدرک آیلتس” توضیحات جامعی در مورد این موضوع داده ایم.صفر تا صد گرامر انگلیسی را در گرامر رو قورت بده! بخوانید!

[button color=”pink” size=”medium” link=”https://www.xn--mgbtb3f1z.com/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D8%B1%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%87/” icon=”” target=”true”]دانلود گرامر رو قورت بده![/button]

مراحل گرفتن مدارک آیلتس

پیش از پرداختن به توضیحات مراحل آن، توضیح کلی در مورد آیلتس و حواشی آن ارائه می دهیم.

آیلتس از شروط اصلی برای تحصیل یا کار در کشورهای کانادا، انگلیس، استرالیا و نیوزلند محسوب می شود و باید برای دریافت مدرک آن تلاش زیادی صورت گیرد تا مسیر مهاجرت هموار شود.

در زیر به ترتیب مراحل گرفتن مدرک آیلتس را توضیح داده ایم :

مرحله اول) ثبت نام در آیلتس

در ایران چندین مرکز خدمات آیلتس را ارائه می دهند. بعد از مراجعه به یکی از این مراکز، کارمندان آن اطلاعات مربوطه را در اختیار شما می گذارند و برای ثبت نام از شما چند مدرک می خواهند.

این مدارک عبارتند از عکس رنگی در ۲ قطعه، توجه کنید که حتما زمینه عکس باید سفید باشد و همینطور کپی از کارت ملی یا گذرنامه باید تهیه نمایید. پس از ارائه این مدارک و پر کردن فرم درخواست روند ثبت نام شما به پایان می رسد.

زمانی که فرم درخواست را پر می کنید آدرس ایمیل و شماره همراه خود را با دقت بنویسید چرا که آدرس و زمان برگزاری آزمون به ایمیل شما فرستاده می شود و حتی احتمال دارد در یک مرکز دیگری آزمون شما برگزار شود به همین دلیل درج صحیح آدرس ایمیل و سایر مشخصات اهمیت زیادی دارد.

ضمن اینکه در هنگام ثبت نام آیلتس، نوع آزمون خود را درست تعیین نمایید. اگر برای تحصیل می خواهید مهاجرت کنید فقط باید در آیلتس آکادمیک شرکت کنید و اگر برای کار به خارج از کشور می روید باید نوع عمومی آن را برگزینید.

دقت داشته باشید که آیلتس فقط مورد تایید کشورهایی است که زبان رسمی آن ها انگلیسی می باشد. برای مثال با مدرک آیلتس فقط می توانید در دانشگاه کشورهای استرالیا، کانادا انگلیس و نیوزلند تحصیل نمایید یا در مراکز این کشورها کار کنید.

علاقه مندان به مهاجرت، تمایل دارند در 4 منطقه جهان زندگی کنند به همین علت آیلتس با متقاضیان بسیار و همینطور در تعداد دفعات زیاد در طول سال برگزار می گردد.

ضمن اینکه برخی از داوطلبان در شهرهای کوچک زندگی می کنند و ثبت نام حضوری برای آن ها مشکل است. به همین منظور تعدادی از مراکز، امکان ثبت نام در آیلتس را به صورت حضوری فراهم کرده اند. در این روش با شیوه های امروزی مانند ایمیل، فرم پر شده درخواست به مرکز ارسال می گردد و همینطور درباره سایر مدارک و نحوه پرداخت هزینه باید با خود مرکز نمایندگی آیلتس صحبت نمایید.

مرحله دوم) ایجاد آمادگی در زبان آموز برای قبولی در آیلتس

در این مرحله هر زبان آموز برای گرفتن مدرک آیلتس باید 2 کار را انجام دهد.

نخست باید روش یادگیری خود را تعیین نمایید. مشخص کنید که تمایل به خودخوانی یا شرکت در کلاس های مختلف آیلتس را دارید.

پیشنهاد ما این است که در صورت برخورداری از توان مالی مناسب به سراغ کلاس های خصوصی آیلتس بروید چرا که مدرس کاملا با مباحث آن آشنا بوده و 4 مهارت را به خوبی آموزش می دهد و اگر قصد خودخوانی دارید با یک برنامه ریزی مناسب و تلاش زیاد خود را آماده کنید. در این روش باید زمان بیشتری بابت یادگیری مهارت های آیلتس در نظر بگیرید.

دومین کار تهیه منابع معتبر و مختلف آیلتس می باشد. برای منابع آیلتس کتاب های بی نظیری به چاپ رسیده است که مطالعه آن ها موجب آمادگی در زبان آموز خواهد شد. تعدادی از بهترین کتاب های آیلتس را در بخش های دیگر وبلاگ معرفی کرده ایم.

مرحله سوم) نحوه پاسخ به سوالات در زمان برگزاری آزمون

پیش از شروع به پاسخ دادن، عوامل آزار دهنده نظیر استرس و عدم تمرکز را از خود دور کنید و به هیچ چیزی به جزء پاسخ به سوالات فکر نکنید. این مرحله از مهمترین مراحل گرفتن مدرک آیلتس به حساب می آید و باید برای آن تمام تلاش خود را به کار گیرید.

نکاتی درباره مراحل پاسخدهی به آزمون آیلتس :

مهارت اول) گوش کردن (Listening)

نخست مهارت گوش کردن (Listening) شروع خواهد شد و شما در یک زمان 30 دقیقه ای باید این مرحله را به اتمام برسانید و به سوالاتی که صوتی هستند گوش داده و بعد گزینه صحیح را در پاسخنامه انتخاب نمایید.

نکته مهم در مهارت گوش کردن این است که صدا تنها 1 مرتبه گذاشته شده و اگر خوب تمرکز نکنید ممکن است برخی صحبت ها را متوجه نشوید. بنابراین تمرکز خود را به کار گیرید و بعضی از مباحث را که احساس می کنید مهم هستند یادداشت نمایید. البته اگر یادداشت برداری موجب حواس پرتی و از دست دادن مطلب بعدی نمی شود این کار را انجام دهید.

مهارت دوم) خواندن (Reading)

دومین مهارت مربوط به خواندن (Reading) می شود. زمان در نظر گرفته شده برای این مرحله 1 ساعت است. داوطلب باید متنی را که مربوط به یک مقاله می باشد بخواند و به سوالات مختلف آن که 4 گزینه ای، پاسخ کوتاه، جای خالی و … هستند پاسخ دهد.

ضمن اینکه این مرحله در آزمون های آکادمیک و عمومی متفاوت است. برای مثال در آکادمیک، 3 متن نسبتا بلند آورده می شود که این متون مربوط به مقالات، مجله و … بوده و حتی احتمال دارد حاوی عکس و نمودار باشند. اگر موضوع آکادمیک کمی تخصصی و مربوط به مبحث فنی باشد، لغت نامه مربوط به آن موضوع خاص به هر زبان آموز داده می شود.

در مورد آزمون عمومی، متون کاملا متفاوت و آسان تر هستند. در این مرحله از آزمون عمومی معمولا 2 یا 3 متن آورده می شود که طول پاراگراف آن کم بوده و در اصطلاح دارای متون کوتاهی است. موضوعات آن نیز در باب زندگی در یک کشور انگلیسی زبان خواهد بود.

زمان تعیین شده در مهارت خواندن (Reading) 1 ساعت است و به دلیل زمان کم و متون زیاد باید پاسخ را بلافاصله به پاسخنامه منتقل کنید. استفاده از پیش نویس در این مرحله منجر به کمبود وقت و در نهایت عدم کسب نمره در این مرحله می شود.

مهارت سوم) نوشتن (writing)

سوالات مهارت نوشتن در دو آزمون آکادمیک و عمومی فرق دارد.

در آکادمیک باید دو متن یادداشت کنید. در اولین موضوع، یک تصویر آورده می شود که ممکن است از یک جدول، نمودار و … باشد و باید در مورد تصویر شروع به نوشتن کنید. متن دوم نیز موضوع عمومی بوده و باید به صورت عادلانه در مورد آن بنویسید.

در آزمون عمومی نیز مانند آکادمیک باید در مورد 2 موضوع متفاوت بنویسید. اولین موضوع درباره یک زندگینامه است که شما باید در مورد آن نوشته و بعد به سراغ متن دوم بروید. در دومین مسئله از شما می خواهند در مورد یک ایراد، استدلال و … متن کوتاهی را وارد نمایید.

در این مهارت 1 ساعت به شما زمان می دهند تا مقاله های کوتاه خود را بنویسید. اگر زمان کافی باقی مانده بوده یک بار دیگر نوشته های خود را مرور کرده و اشتباهات احتمالی آن را برطرف نمایید.

مهارت چهارم) صحبت کردن (Speaking)

این مهارت نیز مانند مهارت گوش کردن از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که موجب ارتباط با انگلیسی زبان ها شده و در مهاجرت کارآیی زیادی دارد. زمان برگزاری آن 11 الی 14 دقیقه می باشد و یک کارشناس مورد اعتماد آیلتس شروع به مکالمه و ارزیابی مهارت صحبت کردن داوطلب می کند.

در ابتدا و در یک زمان 4 الی 5 دقیقه ای با شما در مورد مباحثی نظیر نام و محل اقامت، میزان تحصیلات، حرفه و تمایلات شخصی و … سوالاتی پرسیده می شود. این مرحله را به منظور دور کردن استرس از داوطلبان قرار داده اند.

بعد از معرفی های اولیه مرحله دوم شروع می شود. در این مرحله یک موضوع به شما داده می شود و در یک بازه زمانی 3 الی 4 دقیقه ای باید درباره آن صحبت نمایید. البته کارشناس به شما مهلت 1 دقیقه ای جهت آماده سازی می دهد و پس از آن باید اطلاعات خود در مورد آن موضوع را بیان کنید.

مرحله سوم نیز حدود 4 الی 5 دقیقه زمان می برد و در این مدت باید با نظر کارشناس، بیشتر در مورد موضوع و جوانب جزئی مختلف آن صحبت نمایید. سعی کنید پاسخ ها بلند و با جزئیات زیاد باشند و اینکه کاملا مرتبط با موضوع صحبت کنید.

کارشناس هایی که برای این مرحله در نظر می گیرند حرفه ای بوده و با آرامش سوالات مختلف را مطرح می کنند و در واقع نیازی به نگرانی نیست. ضمن اینکه صدا شما و کارشناس ضبط شده و برای بررسی به مرکز مربوطه فرستاده خواهد شد.

اگر در همه مراحل گرفتن مدرک آیلتس تلاش زیادی به خرج دهید قطعا به موفقیت رسیده و پاداش زحمات خود را خواهید گرفت.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]

برای دانلود کتاب جامع آموزش گرامر انگلیسی به زبانی ساده و قابل فهم بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

[button color=”red” size=”medium” link=”https://www.learnengli30.com/گرامر-رو-قورت-بده/” icon=”” target=”true”]گرامر رو قورت بده![/button]

[/box]

مطالب مرتبط:

مدت زمان امتحان آیلتس

جواب آزمون آیلتس چند روزه میاد

بهترین کتاب برای آیلتس

نمونه سوالات آزمون آیلتس

دیدگاهتان را بنویسید